Zupa Z Dzikiego Ryżu Calico
Zupa z dzikiego ryżu Calico może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 235 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, wodę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ryż Pieczony Calico, Spiced Calico Rice, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim sosie gotować ryż w 6 szklankach wody, aż gotowane przez i miękkie.
W dużym rondlu lub garnku łączymy bulion, gotowany ryż, kukurydzę, zieloną cebulę, czerwoną i zieloną paprykę, pietruszkę i estragon.
Dobrze wymieszać i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż kukurydza będzie miękka.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Dodać do mieszanki zupy i gotować przez 5 minut. Od czasu do czasu wymieszać i podawać po zgęstnieniu zupy.