Zupa z czarnej fasoli z boczkiem i kiełbasą
Zupa z czarnej fasoli z boczkiem i kiełbasą jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, pastę pomidorową, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą, Zupa z czarnej fasoli z boczkiem, oraz Zupa z czarnej fasoli z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; usunąć boczek i odstawić, zastrzegając kapiele na patelni.
Saute cebula, marchew, seler, i czosnek w kapiące 3 protokół lub do miękkości.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj boczek i mieszankę warzywną. Proces 1 1/2 minuty lub do gładkiej. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem; dodaj mieszankę boczku, 2 puszki czarnej fasoli, bulion z kurczaka i następne 8 składników.
Umieścić pozostałe 1 puszka czarnej fasoli w misce; zacieru widelcem, i dodać do mieszanki zupy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 30 minut lub aż zgęstnieje. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji doprawić 1 łyżką kwaśnej śmietany.
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry, w razie potrzeby.