Zupa truskawkowa (Sopa de Fresa)
Przepis Zupa truskawkowa (Sopa de Fresa) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 133 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 85 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, wodę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paletas de Fresa-Frambuesa (lody truskawkowo-malinowe), Zupa czosnkowa (Sopa de Ajo), oraz Zupa z babki (Sopa de Platanos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki umieścić w blenderze, z wyjątkiem pokrojonych truskawek, ciężkiej śmietany i słodzonego mleka skondensowanego.Mieszamy aż do uzyskania mieszaniny smooth.In w małej misce wymieszać śmietanę i mleko skondensowane. Odstawić.Łyżka zupy do miski do serwowania, dodać kilka pokrojonych truskawek i udekorować 3 łyżki mieszanki śmietany więcej, jeśli chcesz.