Zupa szparagowa z Brie Bruschetta

Zupa szparagowa z Brie Bruschetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy szparagowej z Brie Bruschettan. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, seler, karton o obniżonej zawartości sodu bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Por I Brie Bruschetta, Miód, Truskawka I Brie Bruschetta, oraz Gruszka, Brie i Bruschetta balsamiczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zerwać końce ze szparagów i obrać twardą skórę z łodyg; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2
W rondlu 3-ćwiartkowym rozgrzać olej i 1 łyżkę niesolonego masła na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać czosnek do oleju i masła; gotować do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj cebulę i seler; zmniejszyć ogień do średniej i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Tymczasem zrób gremolatę. W 8-calowej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodaj bułkę tartą do masła; gotować, aż lekko rumiane, często mieszając; przenieść do małej miski. Natkę pietruszki i skórkę pomarańczową wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W rondlu dodaj szparagi, bulion i tymianek do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Podgrzać do wrzenia; gotować około 3 minut lub aż szparagi będą miękkie. Szpinak wymieszać ze skórką cytrynową (szpinak zwiędnie w zupie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
9
Wlać zupę do blendera w małych partiach; przykryć i puree każdej partii do gładkiej. (Zupę można przygotować do tego momentu, schłodzić, przykryć i schłodzić do 1 dnia lub zamrozić do 1 miesiąca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Powrót zupy do rondla i podgrzewać na małym ogniu do gorąca. Wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem. Chochla do ciepłych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
11
Zupę posypać 1 łyżeczką gremolaty. Podaj pozostałą gremolatę przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
12
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Aby bruschetta, masło kromki chleba po obu stronach i top każdy z kilku plasterków brie (2 do 3 oz na kromkę chleba). Broil z Topy o 5 cali od ciepła, aż ser jest bąbelkowy i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)świeże szparagi, pokrojone w kawałki 1/2 calaświeże szparagi, pokrojone w kawałki 1/2 cala0(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 1b sera Brie w plasterkach1 1b sera Brie w plasterkach1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1Bochenekchrupiący chleb francuski lub włoski, krojonychrupiący chleb francuski lub włoski, krojony2(może być lub przeglądać)drobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśmietanę lub maślankę (w przypadku użycia maślanki skórkę cytrynową przeciąć na pół)śmietanę lub maślankę (w przypadku użycia maślanki skórkę cytrynową przeciąć na pół)2(może być lub przeglądać)świeżo starta skórka z cytrynyświeżo starta skórka z cytryny2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1( bakłażany)Starta skórka pomarańczyStarta skórka pomarańczy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiProgresso ® Italian style Panko crispy bread crumbsProgresso ® Italian style Panko crispy bread crumbs2(zima)posiekana świeża natka pietruszki włoskiej (płaskolistnej) posiekana świeża natka pietruszki włoskiej (płaskolistnej)907Orzechy dowolne (posiekane)karton Progresso® niskosodowy bulion z kurczaka (4 szklanki)karton Progresso® niskosodowy bulion z kurczaka (4 szklanki)1(może być lub przeglądać)sól morska szarasól morska szara4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszpinak luźno pakowanyszpinak luźno pakowany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn