Zupa Szparagowa
Zupa szparagowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,68 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 112 kalorii. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, masła, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Bułeczkami Szparagowymi, Zupa ze szparagów, cytryny i Orzo w New England Soup Factory, oraz Zupa Szparagowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W 3-qt. rondel, smaż cebulę na maśle przez 4 minuty.
Dodaj grzyby i gotuj do miękkości.
Dodaj szparagi, bulion i przyprawy; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z zupą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.