Zupa Shiitake-i-Swiss-Chard z ręcznie krojonym makaronem
Zupa Shiitake-i-Swiss-Chard z ręcznie krojonym makaronem to wegańskie zupa. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, sos sojowy, kombu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarski Chard Z Masłem Shiitake Przepis, Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake, oraz Chard szwajcarski duszony w maśle Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku połączyć kombu z 14 szklankami wody i doprowadzić do duszenia. Gotować na małym ogniu, bez gotowania, przez 30 minut. Wyrzucić kombu i doprowadzić bulion do wrzenia gotowania.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać zmielone grzyby i powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Zdjąć z ognia, przykryć i pozostawić strome przez 30 minut.
4
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta mieszaj mąkę i wodę ze średnią prędkością, aż mąka zostanie zwilżona. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż powstanie gładkie, jędrne, elastyczne ciasto, od 8 do 10 minut. Owinąć ciasto w plastik; odstawić na 30 minut.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj sos sojowy i mirin i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
7
Dodać pokrojone shiitakes i szwajcarski chard i gotować tylko do miękkości, 2 protokół; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Grzyby Shiitake
8
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Używając kółka do ciasta, pokrój ciasto na nierówne paski. Doprowadzić bulion z powrotem do wrzenia i dodać makaron. Gotować, mieszając, do miękkości i zupa jest lekko zagęszczona, 5 minut. Kadzi zupę do miski i udekorować kimchi i trochę miodu.