Zupa Lasagna
Zupa lasagne może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz olej, włoski * pięć serów, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Kraft Recipes ma 320 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Lasagna, Najlepsza Zupa Lasagna, oraz Zupa Lasagna.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 min. albo aż pachną.
Dodać bulion, sos pomidorowy i pokrojone w kostkę pomidory; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać makaron; dusić na średnim ogniu 10 min. albo do przetargu. Wymieszać 2 łyżki. basil.
Wymieszaj ricottę, 1/2 szklanki rozdrobnionego sera, 2 łyżki. Parmezan z pozostałą bazylią do wymieszania.
Połącz pozostały rozdrobniony ser i parmezan.
Dodać każdą porcję zupy z 2 łyżkami. z mieszanki ricotty.
Posypać rozdrobnioną mieszanką serową.