Zupa Krem Z Karczochów I Kaparów
Zupa krem z karczochów i kaparów wymaga około 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 771 kalorii, 48g białka, oraz 57g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Za $5.24 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, ciężkiej śmietany do ubijania, kaparów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Krem z karczocha i zupy z topinamburu, Piec z karczochami, sardelą i kaparami, oraz Kanapki Z Sałatką Z Karczocha Cytrynowego I Kaparu Z Tuńczyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj grzyby. Gotuj i mieszaj 4-5 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Dodaj karczochy, kapary i czosnek. Gotuj i mieszaj 4-5 minut lub do momentu, gdy karczochy zaczną się brązowieć.
Tymczasem w dużym rondlu połącz bulion, śmietanę, koniak i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Zarezerwuj 1 szklankę mieszanki karczochów.
Przenieś pozostałą mieszaninę do blendera; dodaj 3/4 szklanki mieszanki bulionu. Przykryj i przetwarzaj do uzyskania gładkości; dodaj do pozostałej mieszanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, 30 minut, często mieszając.
Dodaj zarezerwowaną mieszankę karczochów;podgrzej.