Zupa z fasoli i jęczmienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 291 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmezan, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa fasolowo-jęczmienna, Zupa Fasolowo-Jęczmienna, oraz Zupa fasolowa z jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odsączyć fasolę. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Dodaj cebulę, pietruszkę, seler, marchew, i bazylia; gotować 3 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj fasolę, 9 szklanek wody, bulion warzywny i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż ziarna będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Umieść 3/4 szklanki fasoli i 3/4 szklanki płynu do gotowania w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree mieszanki fasoli na patelnię. Wymieszać jęczmień, sól, pieprz i ostry sos; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż jęczmień jest gotowy. Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli