Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc wypróbuj zupę dyniową z curry. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,08 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 98 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 41 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka dyni, pieprzu, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zupa dyniowa curry z pikantnymi pestkami dyni, Tydzień Dyni: Zupa Dyniowa Z Curry, oraz Zupa dyniowa z curry pestkami dyni.
Instrukcje
1
W rondelku na średnim ogniu podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj bulion, dynię, sok z cytryny, curry w proszku, cukier, sól w razie potrzeby i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Sok Z Cytryny
Dynia
Pieprz
Bulion
Cukier
Sól
3
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Dodaj śmietanę;podgrzej.