Zielone Curry z pstrągiem jeziornym i fasolką szparagową
Przepis zielone Curry z pstrągiem jeziornym i fasolką szparagową może zaspokoić Twoje indyjskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 528 kalorii, 22g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grochu, bakłażany dla niemowląt, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielone Curry Z Dorszem I Zieloną Fasolką, Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Curry wieprzowe z zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Nie potrząsając puszką mleka kokosowego, zdejmij pokrywkę i łyżkę 1/4 szklanki gęstej śmietany na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Przenieś to do 12-calowej patelni nieprzywierającej i włącz ciepło do średnio-wysokiej. Gdy tłuszcz oddziela się i ciecz zaczyna skwierczeć, mieszać w zielonej pasty curry i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pasta będzie bardzo pachnąca, około 3 minut.
Dodać fasolkę szparagową i bakłażana i dobrze wymieszać z pastą curry. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pokryte pastą curry i zaczyna mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Fasola Szparagowa
1 Torebka świeżego Szpinaku
4
Wlać pozostałe mleko kokosowe, wymieszać, aby połączyć, a następnie doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać stałą gotować na wolnym ogniu i gotować przez siedem minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Dodać mrożony groszek i kawałki ryb, i kontynuować gotowanie, aż będą prawie gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Dodaj sos rybny, bulion z kurczaka i cukier i wymieszaj, aby rozpuścić cukier. Dusić przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sos Rybny
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Zdjąć z ognia, dodać większość tajskiej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
8
Dodaj sok z limonki do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
9
Curry podawać w miseczkach z białym ryżem na boku.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.