Zdrowa Wołowina Stroganoff

Zdrowa Wołowina Stroganoff
Zdrowa wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 358 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, makaron jajeczny, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.

Instrukcje

1
Wołowinę z ziarnem pokroić w 2-calowe paski, a następnie pokroić paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wołowinę; gotować 4 do 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Dodaj cebulę i czosnek na patelni; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać w 1 1/2 szklanki bulionu, sos Worcestershire, bazylia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
BazyliaBazylia
BulionBulion
5
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka. W małej misce, wymieszać mąkę i pozostałe 1/2 szklanki bulionu z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
8
Wymieszać grzyby i ketchup; gotować do całkowitego ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
9
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
10
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn