Zbierz Pazzo
Żniwa Pazzo to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rodzynki, sok z cytryny, winogrona muscat i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawkowe ciasto Pazzo z Herbed Crème Fraîche, Harvest Pie, oraz Harvest Pot Pie / Ciasta.
Instrukcje
W małej misce wlać 1 szklankę ciepłej wody na rodzynki i odstawić na kilka minut.
Drenaż. W średniej misce wrzuć gruszki z sokiem z cytryny, aby zapobiec utlenianiu. Umieścić w oddzielnych pojemnikach. Gdy będzie gotowy do podania, połącz rodzynki, winogrona i gruszki w dużej misce i zalej je marynatą Pazzo. Wrzucić, aż owoce są w pełni pokryte. Delikatnie zmiażdżyć biszkopty na 4 miseczki do serwowania. Łyżka owoców na wierzchu, zastrzegając marynatę.
Skropić zarezerwowaną marynatą i podawać natychmiast.
W misce, połączyć składniki i dobrze wymieszać do włączenia.
Odstawić na 15 minut. Gdy jest gotowy do użycia, ponownie wymieszać, aby włączyć cały cukier.