Zapiekanka ze szparagami i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mleko, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy utworzą się, aby odmierzyć 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Makaron gotować we wrzącej wodzie 7 minut, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sól
4
Dodać szparagi; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
5
Drenaż.
6
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
7
Umieść mąkę, tymianek, sól i pieprz w średniej misce; stopniowo dodawaj mleko i bulion, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.