Zapiekanka z makaronem z tuńczykiem 2.0 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 1022 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i zbierz sól, filety z tuńczyka w oliwie z oliwek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. posmaruj patelnię z oliwą z oliwek. Masło 4 do 6 ramekin lub danie zapiekanki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Na makaron: umieścić garnek osolonej wody na do wrzenia. Upuść 6 do 8 makaronów lasagne, uważając, aby ich nie złamać. Gotować do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Usuń makaron do nasmarowanej blachy patelni po kolei. Oliwa z oliwek powstrzyma makaron przed przyklejeniem. Jeśli używasz ramekinów lub form, pokrój ugotowany makaron do rozmiaru, który będzie pasował do noża do kół. Jeśli używasz naczynia żaroodpornego, możesz wyciąć makaron do odpowiedniego rozmiaru za pomocą noża lub nożyc kuchennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Dodać mąkę do postaci pasty. Gotować do bladego koloru blond, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Dodawać do zasmażki poparzone, ale schłodzone mleko, ubijając, aby nie zbrylały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodaj wywar z owoców morza, ubijając go trochę na raz. Gotować przez 15 do 20 minut na średnim ogniu, mieszając prawie stale i zeskrobując dno, aby zapobiec przypaleniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Dodać parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
8
Dodaj więcej wywaru z owoców morza, jeśli sos jest zbyt gęsty, ubijając trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Zdjąć z ognia. Wymieszaj sok z cytryny, tymianek, sól, biały pieprz, gałka muszkatołowa, biały tuńczyk w puszkach i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Tuńczyk Biały
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Bułkę tartą, 1/2 szklanki parmezanu, masło, natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku włożyć do miski robota kuchennego i dobrze połączyć.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.