Zapiekanka z kopru włoskiego i selera

Zapiekanka z kopru włoskiego i selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj zapiekankę z kopru włoskiego i selera. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 55g tłuszczu i w sumie 671 kalorii. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis serwuje 6 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cebuli, sera cheddar, jabłka granny smith i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 66%, to danie jest solidne. Zapiekanka z korzenia selera, ziemniaków i kopru włoskiego z dorszem inkrustowanym orzechami, Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, oraz Sałatka z kopru włoskiego i selera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Zagotuj duży garnek z wodą do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Umieść plasterki kopru włoskiego, selera i cebuli we wkładce do gotowania na parze. Gotuj na parze do miękkości, około 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Rozłóż równomiernie gotowane na parze warzywa i plasterki jabłka na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6
Wlać śmietanę po bokach naczynia, aż płyn osiągnie połowę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Posyp posiekanym serem i szczelnie przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie gorący i musujący, a ser się rozpuści, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn