Zapiekanka z fasoli i karczocha z kozim serem
Zapiekanka z fasoli i karczocha z kozim serem to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, pora, fasola granatowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli I Karczocha, Karczoch & Kozi Ser Warstwowy, oraz Naleśniki Z Karczocha Z Kozim Serem.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy utworzą się, aby odmierzyć 1 szklankę.
Fasolę odcedzić w durszlaku na misce, rezerwując płyn.
Dodaj wystarczającą ilość wody do cieczy, aby odmierzyć 1 filiżankę.
Połącz fasolę, tymianek, szałwię, pieprz i 1 ząbek czosnku.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 3 ząbki czosnku, por, rozmaryn, sól, i karczochy; smażyć 4 protokół. Wymieszać płynną mieszaninę fasoli. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Rozłóż połowę mieszanki fasoli w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania, a następnie polej połowę kozim serem.
Mieszankę karczocha rozprowadzić na kozim serze; dodać pozostałą mieszankę fasoli i pozostały ser kozi.
Połączyć bułkę tartą i 1 łyżkę oleju; posypać kozim serem.
Piec w 400 przez 25 minut lub do lekko rumiane.