Zapiekanka Toastacho wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 4,51 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 77g tłuszczu, oraz w sumie 1066 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, cebulę, Poblano chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado / szybki mus z awokado z ciemnej czekolady jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa i inne tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, Zapiekanka z kapusty {aktualizacja klasycznej zapiekanki z zielonej fasoli na Święto Dziękczynienia}, oraz Reuben Casserole-uchwyć specjalne smaki kanapek w zapiekance podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do zapiekanki: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wywar z wołowiny zagotować na wolnym ogniu w garnku; dodać ancho chiles i tyle wody, aby je przykryć i ugotować, aby je rozpuścić. Po zmiękczeniu przenieść do robota kuchennego i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
Bulion Wołowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Char poblanos równomiernie nad płomieniem lub pod brojlerem. Schłodzić w przykrytej misce, a następnie obrać, nasiona, posiekać i odstawić.
Rozgrzać olej, 2 obroty patelni, na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać chorizo i brązowy, kruszenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Dodaj wołowinę i kontynuuj brązowienie i kruszenie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Dodaj fasolę, kolendrę, kminek, czosnek, cebulę, poblanos i puree z ancho i gotuj razem kilka minut, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano
10
Połowę pasków tortilli ułożyć w naczyniu zapiekankowym, a na wierzch ułożyć mieszankę chorizo i wołowiny. Schłodzić i przechowywać na posiłek (pozostałe paski tortilli przechowywać w foliowym woreczku do momentu użycia) lub piec do podania. Aby upiec, zapiekankę w temperaturze pokojowej zalać pozostałymi paskami tortilli i serem i piec w temperaturze 375 stopni F, aż będzie się bąbelkować i rozgrzać przez 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę