Włoska zupa weselna II
Włoska zupa Ślubna II to śródziemnomorski przepis, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, escarole, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą wodą dodaj escarole i gotuj, aż zwiędnie (usuwa to gorzki smak z zieleni).
Usuń z ognia i odcedzić zieleninę z wody. Po ostygnięciu wycisnąć cały nadmiar cieczy.
W oddzielnym garnku na średnim ogniu doprowadzić bulion do wrzenia. W osobnej dużej misce połącz mieloną wołowinę, 1 jajko, bułkę tartą, Bazyl, pietruszkę i 1/2 szklanki parmezanu.
Dobrze wymieszać i uformować w kulki wielkości kęsa. Wrzuć kulki do bulionu. Kiedy wznoszą się na szczyt, są gotowane.
Dodaj escarole do bulionu. W osobnej misce połącz pozostałe 3 jajka z pozostałym 1 szklanką sera.
Wlej tę mieszaninę do zupy, ciągle mieszając, aż jajko zostanie ugotowane.