Włoska wołowina w wiadrze

Włoska wołowina w wiadrze
Przepis włoska wołowina w wiadrze jest gotowy w około 18 godzin i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 270 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bulion wołowy, pepperoncini, marynowane warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bucket o ' Bones, Sałatka Wiaderkowa, oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pieczeń w powolnej kuchence 3 1/2 quart i dodaj marynowane mieszane warzywa, pepperoncini, mieszankę dressingu włoskiego i bulion wołowy. Wymieszaj, aby zmiksować, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 18 godzin (tak, 18 godzin-zegar światła działa dobrze, jeśli nie chcesz zostać do północy, aby go włączyć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
2
Aby służyć, usunąć pieczeń z powolnej kuchenki. Jeśli to konieczne, pokroić go na kanapki, ale zwykle po prostu rozpada się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Umieść marynowane warzywa i pepperoncini w misce, aby służyć wraz z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia50
Magazyn