Węgierski Stek Szwajcarski
Węgierski stek szwajcarski może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla valentin day. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Jeśli masz pieprzonej soli przyprawione, papryka, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Węgierski Stek Szwajcarski, Węgierski Stek Bandyta, oraz Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę pokroić na 4 porcje.
Posyp obie strony wołowiny przyprawioną solą.
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni 4 do 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Wymieszać pomidory, paprykę, keczup i kminek; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 15 do 20 minut lub aż wołowina będzie miękka. Każdą porcję polać śmietaną i szczypiorkiem.