Wędzona wieprzowina, boczek i biała fasola Chili
Wędzona wieprzowina, boczek i biała fasola Chili może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,76 zł za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, schab pieczony, pomidory pieczone w ogniu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Smoky White Bean Chili z wieprzowiną, Gulasz z wędzonej wieprzowiny i białej fasoli, oraz Sałatka Edamame z białej fasoli z boczkiem i dymiącym czerwonym winem Vinaigrette.
Instrukcje
W dużym rondlu lub mały garnek na średnim ogniu, gotować boczek, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, 8 do 10 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i odstawić.
Dodaj cebulę do tłuszczu boczku i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 2 minuty. Zwiększyć ogień do średnio-wysoki, dodać wieprzowinę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są chrupiące-przetargu, 6 do 8 protokół. Wymieszać w proszku chili i paprykę. Wymieszaj pomidory (z sokami) i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka, 35 do 45 minut.
Wymieszać fasolę i około 2/3 boczku i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, o 10 protokół.
Podawać chili przybrane z pozostałym boczkiem i śmietaną i szalotki, jeśli używasz.