Wołowina stroganoff z makaronem herby

Wołowina stroganoff z makaronem herby
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz Wschodnioeuropejskiego jedzenia. Spróbuj zrobić wołowinę stroganoff z herby pastan w domu. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 38g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 408 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wołowiny rump stek, g Pack flat-leaf pietruszka, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest świetne. Spróbuj Pasta Wołowa Stroganoff, Klasyczny Makaron Wołowy Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff Z Makaronem Pełnoziarnistym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zamrozić wołowinę na 45 minut przed rozpoczęciem, pokroić tak cienko, jak to możliwe, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Na dużej, nieprzywierającej patelni roztop połowę masła z połową oleju. Zwiększyć ogień, a następnie szybko podsmażyć wołowinę partiami, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Mięso wyjąć i odstawić na bok. Powtórzyć z grzybami, a następnie odstawić z wołowiną. Zagotować makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Dodać pozostałe masło i olej do patelni i zmiękczyć szalotki na kilka minut. Mąkę mieszamy przez 1 min, następnie stopniowo mieszamy wywar. Bąbel przez 5 minut, aż zgęstnieje, a następnie wymieszać musztardę, czysty, crme frache i przyprawy. Bąbelki przez 1 min dłużej, a następnie powrót wołowiny i grzybów na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Makaron odsączyć, wymieszać z połową natki pietruszki, doprawić, następnie podawać z kremowym stroganem, posypać pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame

Polecane wino: Nero D Avola, Primitivo, Shiraz

Wołowina Stroganoff może być sparowana z Nero D Avola, Primitivo i Shiraz. Na kremową, grzybową wołowinę stroganoff, będziesz chciał odważną czerwień do dopasowania. Planeta Noto Nero D ' Avola z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Planeta Noto Nero D ' Avola
Planeta Noto Nero D ' Avola
Piękny nos aromatów morwy i jeżyn prowadzi do wina o żywej kwasowości. Przyprawy, nuty balsamiczne i ciemne owoce elegancko mieszają się na podniebieniu i prowadzą do soczystego wykończenia. Jest to doskonała reprezentacja winogron Nero d ' Avola-uprawianych w Noto, najlepszym miejscu na świecie do produkcji tego wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn