Wołowina i Kasha Mexicana

Wołowina i Kasha Mexicana
Need a danie główne bezglutenowe? Wołowina i Kasha Mexicana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, chiles, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wołowina i Kasha Mexicana, Kaszan i kolacja wołowa, oraz Kasha Lakishkes (Kashan i łuki).

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Mieszaj w kaszy, aż ziarna zostaną zwilżone mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
KashaKasha
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Wymieszaj pomidory, chiles, mieszankę przypraw taco, kukurydzę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Podgrzać do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kasha będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
4
Posypać serem mieszaninę kasha. Przykryć; gotować 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
KashaKasha
5
Posypać kolendrą i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn