Wołowina I Cebula Piroshki
Beef & Onion Piroshki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 129 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser havarti, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rosyjskie Piroshki {z nadzieniem wołowym i ziemniaczanym}, Piroshki Taylora, oraz Ziemniaczane Piroshki.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę, cebula, czosnek, sól i pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Szpinak, ser, śmietanę i koperek wymieszać z mieszanką wołową. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń arkusz ciasta francuskiego w 12-calowy. kwadrat.
Pokroić na szesnaście 3-in. kwadraty. Powtórz z pozostałym arkuszem.
Łyżka 1 łyżka mieszanki wołowiny na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto na nadzieniu, tworząc trójkąt; docisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Przenieść do wysmarowanych blach do pieczenia.
Ubij jajko i wodę; umyj wierzch.
Piec w temperaturze 400° przez 14-16 minut lub do złotego koloru.