Wołowina Burgund

Wołowina Burgund
Wołowina Burgund może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 425 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina Burgund, Wołowina Burgund, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć 1-1 / 3 szklanki wina, cebula, pietruszka, olej, czosnek, liść laurowy, pieprz i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać połowę do dużej plastikowej torebki; dodać wołowinę. Uszczelnić i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc, obracając torbę od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Marynatę odcedzić z wołowiny; mięso osuszyć papierowymi ręcznikami. Wołowinę posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
W holenderskim piecu na średnim ogniu, brązowe mięso w 2 łyżkach masła ze wszystkich stron. Wymieszać z consomme i reserved marynaty. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
W dużym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać cebulę perłową; gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
7
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; obrać. Na patelni, saute grzyby i cebula perła w pozostałym maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj do mieszanki wołowiny. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Zagęścić w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
9
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn