Wolnossąca Wołowina Stroganoff
Przepis Slow-Cooker wołowina Stroganoff może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 7 godzin i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 148 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka papryki, pietruszki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Beef Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mięso, grzyby, cebulę i czosnek w powolnej kuchence.
Dodać bulion i paprykę. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskim 7 do 8 godzin (lub na wysokim 5 godzin).
Mąkę, śmietanę i musztardę wymieszać.
Dodaj do składników w wolnej kuchence; dobrze wymieszać. Gotować, pod przykryciem, na niskim 15 min. Tymczasem gotuj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Makaron odsączyć; umieścić w dużej misce do serwowania.
Dodać mieszankę mięsną; lekko wymieszać.
Posypać natką pietruszki.