Wolno gotujący sos spaghetti wieprzowo-pieczarkowy
Need a SOS bezmleczny? Slow-Cooker Chunky wieprzowina i sos spaghetti z grzybami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz żeberka wieprzowe, spaghetti, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolno gotujący sos spaghetti wieprzowo-pieczarkowy, Chunky Pasta Sauce Slow Cooker Style, oraz Kotlety Schabowe Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem grzybów, spaghetti i oleju.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Za pomocą 2 widelców rozbij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa w kuchence. Wymieszać z grzybami. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować od 15 do 20 minut. Tymczasem gotuj i osuszaj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać na gorącym spaghetti.