Wolno Gotowane Kanapki Z Wieprzowiną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać powolne gotowane kanapki wieprzowe ciągnięte spróbować. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 32G białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.03 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, bułki sezamowe, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Campbell ' s® kanapki z wieprzowiną na wolnym ogniu, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wolno Gotowana Wieprzowina Ciągnięta.
Instrukcje
1 lekko doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Umieścić w powolnej wkładce kuchennej, dodać sos barbecue i przykryć. Gotuj na niskim poziomie, aż wieprzowina będzie delikatna widlasto, 8-9 godzin.
2 odtłuścić tłuszcz z powierzchni sosu.
Przenieś wieprzowinę na deskę do rzeźbienia.
Odstawić na 5 minut.Używając dwóch widelców, rozdrobnij wieprzowinę, odrzucając nadmiar tłuszczu. Wróć do powolnej kuchenki.
3 wymieszać mięso i sos na bułki i podawać.
Adaptacja Diamentowych naczyń Julie Loria (Lyons Press/ 24.9 zł
Fragmenty copyright 2011 By Julie Loria, za zgodą Lyons Press