Wiązki Szynki Szparagowej
Wiązki szynki szparagowej mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 29g białka, oraz 28g tłuszczu. Za 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, masło, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wiązki Szynki, Wiązki Szparagów, oraz Wiązki Szparagów.
Instrukcje
W rondelku rozpuść masło; wmieszaj mąkę i sól do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawaj mleko; doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje i będzie musować. Dodaj szwajcarski ser, aż się rozpuści.
Połącz 1 szklankę mieszanki serów z ryżem.
Rozłóż około 1/4 szklanki na dolnej jednej trzeciej każdego plasterka szynki. Na wierzch z trzema włóczniami szparagów; zwinąć.
Umieść szwem do dołu w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Polej wiązki pozostałą mieszanką sera.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.