Karmelizowany chleb z serem cebulowo-kozim
Karmelizowany chleb z cebulą i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Mieszanka pieprzu, pekan, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Karmelizowana cebula i kozi ser chleb czosnkowy, Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi, oraz Karmelizowany Dip Z Cebulą I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie w blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do lekko tosty.
Roztopić masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i cukrem. Gotować, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Dodać czosnek, i gotować 2 Więcej minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
Mieszanka proces cebuli, ser kozi, sól, i pieprz w blenderze lub robocie 30 do 45 sekund lub aż składniki są dobrze wymieszane i gładkie.
Mieszaninę równomiernie rozprowadzić na pokrojonych bokach chleba.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 15 minut lub aż dokładnie ogrzane i krawędzie są lekko rumiane.
Pokroić w 1-calowe plastry.
Skropić równomiernie miodem i posypać prażonymi orzechami pekan.