Wietnamski Sos Do Zanurzania

Wietnamski Sos Do Zanurzania
Wietnamski sos do zanurzania wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 47 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, ocet, thai chile pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wietnamski Sos Do Zanurzania, Wietnamski Sos Do Zanurzania Przepis, oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham).

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, sos rybny, ocet, cukier, sok z limonki, czosnek i pieprz serrano w średniej misce. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn