Wieprzowina z salsą żurawinowo-jabłkową
Wieprzowina z salsą żurawinowo-jabłkową może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 282 kalorie, 37g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz skórkę z cytryny, imbir w butelce, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Salsa Jabłkowo-Żurawinowo-Granatowa, Cracklin ' - świeża szynka piknikowa z salsą jabłkowo-żurawinowo-granatową, oraz Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami w łuskach kukurydzy z salsą żurawinowo-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jabłko, zmiażdżone owoce, skórkę cytryny, sok z cytryny i imbir.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Kotlety posypać solą, pieprzem i zielem angielskim. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.