Wieprzowina z karczochami i kaparami
Wieprzowina z karczochami i kaparami może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Za $2.3 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home wymaga pełnych wody serc karczochów, masła, polędwicy wieprzowej i cytryny. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 67%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Duszone karczochy z kaparami i pietruszką, Kurczak cytrynowy z karczochami i kaparami, oraz Pieczony Kurczak Z Karczochami I Kaparami Przepis.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę na 1 cal. plastry; spłaszczyć do 1/4 cala. grubość. Na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj wieprzowinę na maśle partiami do miękkości.
Przełóż na półmisek i trzymaj w cieple.
Na tej samej patelni gotuj i mieszaj cebulę do miękkości. Dodaj karczochy, bulion, kapary i musztardę; podgrzej.
Podawać na wieprzowinie; posypać natką pietruszki.