Wieprzowina z karczochami i kaparami

Wieprzowina z karczochami i kaparami
Wieprzowina z karczochami i kaparami może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Za $2.3 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home wymaga pełnych wody serc karczochów, masła, polędwicy wieprzowej i cytryny. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 67%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Duszone karczochy z kaparami i pietruszką, Kurczak cytrynowy z karczochami i kaparami, oraz Pieczony Kurczak Z Karczochami I Kaparami Przepis.

Instrukcje

1
Pokrój wieprzowinę na 1 cal. plastry; spłaszczyć do 1/4 cala. grubość. Na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj wieprzowinę na maśle partiami do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełóż na półmisek i trzymaj w cieple.
3
Na tej samej patelni gotuj i mieszaj cebulę do miękkości. Dodaj karczochy, bulion, kapary i musztardę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
MusztardaMusztarda
KaparyKapary
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać na wieprzowinie; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WieprzowinaWieprzowina
5
Udekoruj cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn