Wieprzowina i makaron z kremem Gorgonzola
Wieprzowina i makaron z kremem Gorgonzola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fettuccine, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Czekoladowy makaron z sosem śmietanowym Gorgonzola i 10 romantycznych dań z makaronu, Grillowany Makaron Z Kurczakiem W Sosie Z Kremu Orzechowego Gorgonzola, oraz Makaron L ' Uva z gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
Pokroić wieprzowinę w 8 Medalionów.
Połącz sól i następne 4 składniki.
Medaliony posypać mieszaniną soli.
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać medaliony, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać z octem. Gotować wieprzowinę 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony lub aż mięso zostanie wykonane.
Medaliony podawać na rozgrzanym makaronie z kremem z Gorgonzoli.