Grouper z sosem śmietanowo-cytrynowym

Grouper z sosem śmietanowo-cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Grouper z sosem śmietanowo-cytrynowym. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 34g białka, oraz 19g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka grouper, wino, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie śmietanowym z bazylią cytrynową, Cytrynowo-Bazyliowa Ricotta Nadziewane muszelki w sosie śmietanowym szampana, oraz Grouper Z Pomidorem I Bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić filety rybne na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Posypać obie strony filetów równomiernie solą i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
4
Dusić około 10 do 15 minut, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek i pozostały 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować i mieszać, aż czosnek będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
7
Dodać wino; podgrzać do wrzenia na średnim i małym ogniu. Gotować, aż sos zmniejszy się o połowę. Wymieszać ze śmietaną i bazylią. Dusić do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
BazyliaBazylia
SOSSOS
WinoWino
8
Aby służyć, umieścić pieczone grouper na poszczególnych talerzach. Top z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
GrouperGrouper

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn