Wieprzowina Balsamiczna Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć wieprzowinę balsamiczną. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka grzybów, kasztany wodne, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Mongolska Wołowina Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku, smażyć wieprzowinę w 2 łyżkach vinaigrette przez 3-4 minuty lub aż zbrązowieje.
Marchew smażyć w 2 łyżkach vinaigrette przez 2 minuty.
Dodać grzyby; smażyć 2 minuty dłużej.
Dodać kasztany wodne i smażyć 2-3 minuty dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodaj sos hoisin i pozostałe vinaigrette. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę.
Dodać wieprzowinę i podgrzać.