West African Poussain może być tylko Afrykańskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 165 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka liści laurowych, czosnek, płatki pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Spróbuj West African Peanut Soup, Gulasz Wołowy Z Afryki Zachodniej, oraz West African Chicken gulasz-prawo z dobrze karmione 2 dla podobnych receptur.
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Kanonkop Pinotage z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.