West African Poussain

West African Poussain
West African Poussain może być tylko Afrykańskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 165 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka liści laurowych, czosnek, płatki pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Spróbuj West African Peanut Soup, Gulasz Wołowy Z Afryki Zachodniej, oraz West African Chicken gulasz-prawo z dobrze karmione 2 dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Kanonkop Pinotage z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 of 2010Wykonane z owoców niektórych z południaNajstarsze w Afryce winorośle Pinotage, tobenchmark bottling to prawdziwy klasyk peleryny!Intrygująco złożone i charakterystyczne, toszczyci się soczystymi warstwami ciemnych jagód,cassis i śliwka przeplatają się z podpowiedziamiz banana i Mochy i dymu,minerally undercurrent.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn