Wegańskie Naleśniki Z Granolą
Wegańskie naleśniki z granolą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1341 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 13,16 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz owoce, ulubioną granolę, bezmleczną margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 307 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Naleśniki Z Granolą, Naleśniki z granolą, oraz Naleśniki Z Muesli Truskawkowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno dużej żeliwnej patelni nieprzywierającym sprayem do gotowania i podgrzej nad średnim do średniego.W międzyczasie ubić razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól morską i soję sojową.Roztopić łyżeczkę masła w patelni i zawirować do herbu.Zrobić dwa naleśniki za pomocą połowy ciasta dla każdego, rozłożenie tylko lekko do idealnego kształtu w razie potrzeby.Gotować przez kilka minut lub dopóki nie jest tylko trochę lepki ciasto na górze, ale naleśniki są głównie zrobione, jak chcesz, aby granola przylegać do góry, gdy je odwrócić, ale nie chcesz, aby granola palić, gdy gotować górną stronę.
Każdy naleśnik posypać 1 łyżką granoli, delikatnie wcisnąć do wilgotnego ciasta spłaszczoną ręką, odwrócić i gotować przez kolejne 30 sekund do minuty lub do końca, unikając przypalania granoli.
Wyjmij naleśniki na talerz, granola do góry.
Rozprowadzić jeden naleśnik z kwaśną śmietaną wegańską, top z drugim naleśnikiem, skropić syropem klonowym, i udekorować owocami.