Wegańska Zupa Z Czerwonej Soczewicy

Wegańska Zupa Z Czerwonej Soczewicy
Wegańska zupa z czerwonej soczewicy może być tylko zupa, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 714 fanów. Jeśli masz cebulę, kolendrę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Wegańska Zupa Z Soczewicy, oraz Przyprawiona Wegańska Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu i ugotuj cebulę, imbir, czosnek i kozieradkę, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać soczewicę, squash, i kolendry do garnka. Wymieszać z wodą, mlekiem kokosowym i koncentratem pomidorowym. Doprawić proszkiem curry, pieprzem cayenne, gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 30 minut, lub aż soczewica i squash są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
KolendraKolendra
SoczewicaSoczewica
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn