Warzywa Wołowe Minestrone
Warzywa wołowe Minestrone jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz marchew, mieloną wołowinę, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Minestron Warzywny, oraz Letnie minestrone warzywne.
Instrukcje
W dużym rondlu, gotować boczek i mieloną wołowinę, aż dobrze zrobione, rozbijając wołowinę, jak gotuje.
Odcedzić tłuszcz i dodać marchew, czosnek, cebula i seler. Doprawić liściem laurowym, bazylią, rozmarynem i płatkami czerwonej papryki. Gotować przez około 5 minut lub aż cebula są przezroczyste. Wymieszać pomidory i bulion wołowy.
Gotujemy na wolnym ogniu około 20 minut, następnie wkładamy ciecierzycę i łamane spaghetti. Gotować pod przykryciem, przez około 10 minut lub aż spaghetti będzie al dente.
Przed podaniem wyjąć liść laurowy.