Warzywa w zielonym Curry

Warzywa w zielonym Curry
Warzywa w zielonym Curry może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, woda, tajska bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tajskie zielone Curry z warzywami i Tofu, Grillowane Warzywa Z Zieloną Marynatą Curry, oraz Warzywa z mlekiem kokosowym i zielonym curry.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Jules Taylor Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn