Warzywa Korzeniowe Rozmarynu
Warzywa korzeniowe rozmarynu to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 84 kalorii. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga brukwi, rozmarynu, soli i słodkich ziemniaków. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, który jest solidny. Spróbuj Wołowina Rozmarynowa Z Warzywami Korzeniowymi, Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem, oraz Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść warzywa w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj olej, rozmaryn, czosnek, sól i pieprz; uszczelnij torebkę i wstrząśnij, aby pokryć.
Ułóż warzywa w jednej warstwie w dwóch 15-calowych. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 20-25 minut lub do miękkości, raz mieszając.