Warstwowy Piec Burrito
Warstwowe Burrito piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Jeśli masz czosnek, kukurydzę, cztery sery i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Beefy Warstwowe Burrito Zapiekanka, Burrito Bake, oraz Burrito Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Brązowe mięso z papryką, marchewką, cebulą i czosnkiem na dużej patelni nonstick.
Dodaj pomidory, salsę i kminek; dobrze wymieszaj. Okładka; dusić 5 min.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj kukurydzę.
Rozprowadź 2 szklanki mieszanki pomidorowej na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; na górze z 4 połówkami tortilli, z wyciętymi bokami tortilli skierowanymi do boków naczynia. Przykryć warstwami połowy fasoli, 2-1 / 2 szklanki pozostałej mieszanki pomidorowej i 1/2 szklanki sera. Powtórz warstwy. Top z pozostałych tortillas, mieszanki pomidorów i sera; przykryć arkuszem folii spryskane sprayem do gotowania.
Piec 35-40 min. lub aż do ogrzania, odsłaniając przez ostatnie 5 min.
Odstawić 5 min. przed cięciem do serwowania.