Wafle serowe Pam
Wafle serowe Pam to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, mąkę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Wafle Z Serem Żurawinowo-Orzechowym, Pistacjowo - Szczypiorkowy Kozi Ser Na Waflach Z Ciasta Francuskiego, oraz Wafle Benne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostry ser cheddar rozdrobnić w maszynce kuchennej.
Proces ser, mąka, i pozostałe składniki w robocie kuchennym, aż mieszanina tworzy kulkę. Kształt ciasta na 1-calowe kulki; miejsce 2 cale od siebie na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Zamrozić na blasze do pieczenia, w razie potrzeby, i umieścić zamrożone ciasto w ciężkich zip-top plastikowe torby; uszczelnić. W razie potrzeby przechowywać w zamrażarce do 1 miesiąca.
Piec w temperaturze 400 przez 6 do 7 minut. (
Piec zamrożone kulki ciasta na 400 przez 15 minut.)
Odstawić 2 minuty; wyjąć do stojaków z drutu do ostygnięcia.
Umieść ciasto w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Wytnij 1/2-calowy otwór w 1 rogu worka, i rury 1-calowe kopce 2 cale siebie na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Zamrażać lub piec wafle zgodnie z zaleceniami.