Vindaloo (Goan-Style Hot and Sour Pork)

Vindaloo (Goan-Style Hot and Sour Pork)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Vindaloo (Goan-Style Hot And Sour Pork). Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 27g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz strąki chili, cebulę, kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kardamon można śledzić to danie główne z Placek Maślany Kardamonowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Goan Kaczka Vindaloo w gorącym i kwaśnym sosie Cayenne, Goan Tangy wieprzowina Vindaloo z orzechami nerkowca, oraz Mushroom vindaloo, jak zrobić Goan mushroom vindaloo dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn