Ugotuj książkę: PBJ
Need a przystawka wegańska? Gotuj książkę: PBJ może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 758 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sproszkowaną pektynę, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ciasto pasterskie, Gotuj książkę: Jammies, oraz Ugotuj książkę: ciasto jagodowe.
Instrukcje
W misce, połączyć rabarbar, 2 szklanki cukru i sok z cytryny i przechowywać w lodówce na noc w szczelnie przykrytym pojemniku. Następnego dnia, w małym rondlu, zagotuj mieszaninę rabarbarowo-cukrową. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W małej misce, połączyć pektyny i pozostałą łyżeczkę cukru i temperować go dodając małe ilości gorącej mieszaniny rabarbar i szybko mieszając.
Dodaj go do reszty rabarbaru i powrót rondel do pieca i doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i umieścić w czystym pojemniku z pokrywką. Po wystygnięciu należy zamknąć pokrywę i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Równomiernie rozprowadzić masło orzechowe na 4 kromkach chleba.
Rozprowadzić 2 łyżki galaretki na każdym z pozostałych 4 plasterków. Zamknąć kanapki, pokroić na pół i podawać.