Ugotuj książkę: PBJ

Ugotuj książkę: PBJ
Need a przystawka wegańska? Gotuj książkę: PBJ może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 758 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sproszkowaną pektynę, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ciasto pasterskie, Gotuj książkę: Jammies, oraz Ugotuj książkę: ciasto jagodowe.

Instrukcje

1
W misce, połączyć rabarbar, 2 szklanki cukru i sok z cytryny i przechowywać w lodówce na noc w szczelnie przykrytym pojemniku. Następnego dnia, w małym rondlu, zagotuj mieszaninę rabarbarowo-cukrową. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W małej misce, połączyć pektyny i pozostałą łyżeczkę cukru i temperować go dodając małe ilości gorącej mieszaniny rabarbar i szybko mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj go do reszty rabarbaru i powrót rondel do pieca i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
5
Wyjąć z ognia i umieścić w czystym pojemniku z pokrywką. Po wystygnięciu należy zamknąć pokrywę i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
1
Równomiernie rozprowadzić masło orzechowe na 4 kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Rozprowadzić 2 łyżki galaretki na każdym z pozostałych 4 plasterków. Zamknąć kanapki, pokroić na pół i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn