Udka Z Kurczaka Z Sosem Balsamicznym
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj udka z kurczaka z sosem balsamicznym. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis zawiera 548 kalorii, 25 g białka i 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 1,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup ocet balsamiczny, ćwiartki udek z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 39%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Udka Z Kurczaka Z Sosem Balsamicznym, Pieczony Kurczak Z Sosem Balsamicznym i Pieczony Kurczak Z Sosem Balsamicznym.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników.
Dodaj kurczaka; zamknij torbę i przejdź do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Umieść kurczaka w 11-calowym pojemniku. x 7 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 45-50 minut lub do momentu, aż soki będą klarowne, polewając od czasu do czasu sokami z patelni.