Udka z kurczaka nadziewane ziołami i serem
Udka z kurczaka nadziewane ziołami i serem to דל פחמימות,zny danie główne. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 48g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.59 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, skórkę z cytryny, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Ziołowe Burgery z indyka z serem Cheddar, Ziołowe Udka Z Kurczaka, oraz Dijon-Ziołowe Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz świeżą bułkę tartą, parmezan, jajka, Provolone, posiekaną bazylię, posiekaną natkę pietruszki, skórkę z cytryny i rozmaryn. Ułożyć udka kurczaka, skórkę w dół, na powierzchni roboczej i doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. 1/4 szklanki nadzienia ziołowo-serowego na każde udo. Złożyć boki UD nad nadzieniem, aby zamknąć je i związać każde udo kurczaka w 2 lub 3 miejscach sznurkiem kuchennym. Udka kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Udka nadziewane kurczaka ułożyć na dużej, obramowanej blasze do pieczenia i piec około 35 minut, lub do złotego koloru.
Odstawić kurczaka na 10 minut, następnie wyrzucić sznurki i podawać.