Udka z kurczaka nadziewane ziołami i serem

Udka z kurczaka nadziewane ziołami i serem
Udka z kurczaka nadziewane ziołami i serem to דל פחמימות,zny danie główne. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 48g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.59 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, skórkę z cytryny, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Ziołowe Burgery z indyka z serem Cheddar, Ziołowe Udka Z Kurczaka, oraz Dijon-Ziołowe Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce połącz świeżą bułkę tartą, parmezan, jajka, Provolone, posiekaną bazylię, posiekaną natkę pietruszki, skórkę z cytryny i rozmaryn. Ułożyć udka kurczaka, skórkę w dół, na powierzchni roboczej i doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. 1/4 szklanki nadzienia ziołowo-serowego na każde udo. Złożyć boki UD nad nadzieniem, aby zamknąć je i związać każde udo kurczaka w 2 lub 3 miejscach sznurkiem kuchennym. Udka kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
ProvolonProvolon
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Udka nadziewane kurczaka ułożyć na dużej, obramowanej blasze do pieczenia i piec około 35 minut, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak FaszerowanyKurczak Faszerowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Odstawić kurczaka na 10 minut, następnie wyrzucić sznurki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn