Kąski z kurczaka i kolendry
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Jeśli masz zmielonego kurczaka, jajko, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kąski z kurczaka i kolendry, Arbuz z fetą, świeżym szpinakiem i kolendrą-miętą P, oraz Sałatka jajeczna z kminkiem i kolendrą (Ensalada de Huevo con Comino y Cilantro) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj soję i ocet w misce do zanurzenia sosu.
Wymieszać razem kurczaka, jajko, kolendra, szalotki, olej sezamowy, i sól widelcem, aż tylko mieszane.
Rozłóż skrobię kukurydzianą na płytkiej patelni do pieczenia. Mokrymi rękami uformuj mieszankę z kurczaka w 1-calowe kulki, przenosząc je do formy do pieczenia. Umyć i osuszyć ręce, a następnie delikatnie zwijać kulki w skrobi kukurydzianej do powlekania. (Kulki będą miękkie.)
Podgrzać 1/4 Puchar oleju roślinnego w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie gotować połowę kulek, odwracając się od czasu do czasu, aż Firma i złoty (będą lekko spłaszczyć), 2 do 3 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki oleju na patelni i gotować pozostałe kulki w ten sam sposób.
Klopsiki podawać z sosem do maczania.